TUTUSTU ESPOON PIENPANIMOIHIN PANIMOKIERROKSILLA

Espoossa on tasokkaita paikallisia panimoita, jotka valmistavat virvokesuosikkeja yhdelle jos toisellekin oluenharrastajalle. Valikoimaa siis löytyy ja kierroksellamme pääset tutustumaan espoolaisiin pienpanimoihin, esim. Keran Tired Uncle Brewing, 8-Bit Brewing ja Masis Brewery sekä Otaniemen Fat Lizard Brewing ja Olarin Panimo.  Samalla pääset tutustumaan ainutlaatuisiin Otaniemen ja Keran hallien ympäristöihin ja tarjontaan. Tilaa siis bissebussi ja vietä vaikkapa mukavat pikkujoulut!

#BISSEBUSSIN PIKKUJOULU-PAKETIT

Espoolaisten pienpanimoiden kierrokselle pääset pikkujouluaikaan kätevästi bissebussin kyydissä.  Panimot sijaitsevat Keran halleilla ja Otaniemessä.

KIERROKSEN SISÄLTÖ

Kierros sisältää panimovireilut useammassa panimossa* Espoon alueella. Kierroksella pääset tutustumaan, kuinka laadukas kotimainen pienpanimo-olut syntyy.

Kierroksella on mahdollisuus maistiaisiin ja Keran taproom-vierailuun. Tarkemmat erittelyt aina tarjouskohtaisestim riippuen panimoiden varaustilanteesta. 

Kierrokseen sisältyy aina kuljetus Helsinki/Espoo/Vantaa/Kirkkonummi -alueelta panimoon ja takaisin läjhtöpaikkaan tai muuhun asiakkaan haluamaan kohteeseen, esim. ruokaravintola.

*=panimot saattavat vaihdella varaustilanteen mukaan, kierroksen panimot sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen

TARJOUSPYYNNÖT:

Tarjouksen voit pyytää Åbergin Linjan myyntipalvelusta myynti@aberginlinja.fi tai 09-884 2589

HINTA:

1-20 hlö: 80,00 hlö, minimilaskutus 10 hlö

20+ hlö: 75,00

Hinnat sis.alv

#BisseBussi

Pyydä tarjous 
Tilausajosta

Pyydä tarjous 
Tilausajosta

Vieritä ylös