Laatu ja ympäristö

Laatu ja ympäristö

Laatu ja ympäristö

Monipuolisesta linja-autovalikoimastamme löytyy kaikkiin tarpeisiin sopiva kulkuneuvo, 9-60 paikkaisten bussien lisäksi meiltä löytyy monenlaisia kaupunkibusseja tapahtuma- ja invakuljetuksiin. Omalla kalustolla kuljetamme useamman sadan henkilön kuljetukset samaan aikaan. Yhteistyökumppaniemme avulla kuljetamme jopa tuhansien matkustajien kuljetukset. Espoossa sijaitsevalta varikoltamme hoidamme kätevästi pääkaupunkiseudun ja läntisen Uudenmaan liikennettä. Lähes kaikissa busseissamme on myös koulukyydeissä vaadittavat alkolukot sekä turvavyöt.

Laatu

Åbergin Linja haluaa tarjota korkeaa laatua asiakkailleen. Mielestämme paras laadun tae on ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset kuljettajat sekä siisti ja asiakkaan tarpeita vastaava kalusto. Yrityksellämme on myös sertifioitu laadunohjausjärjestelmä

Asiakastyytyväisyyttämme seurataan säännöllisesti asiakaskyselyin.

Åbergin Linjaa koskee myös joukkoliikennelain §48 mukainen laatulupaus.

Ympäristö

Ympäristönäkökulmat ovat yksi joukkoliikenteen tärkeimmistä arvoista. Åbergin Linja kantaa vastuunsa ympäristöstä. Linja-autokalustomme on uutta, jolloin saatavilla on uutta tekniikkaa, joka pienentää mm. haitallisia hiilidioksidipäästöjä.

Ennakoivalla ajolla ja korkealaatuisella huoltotoiminnalla sekä turhia ajoja välttämällä minimoimme polttoaineen ja muiden ympäristölle haitallisten aineiden kulutuksen. Kaluston siivouksessa käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja liuottimia.

Päivittäisestä liikenteestämme yli 85% ajetaan erittäin ympäristöystävällisillä EEV ja Euro6 luokan ajoneuvoilla.

EEV - Enhanced Environmentally Friendly Vehicle

Euro6 - Ympäristöystävällisin EU päästönormi

Sertifikaatit

Åbergin Linjalla on seuraavat auditioidut toiminnanohjaussertifikaatit:

ISO 9001 - Laadunhallinta
ISO 14001 - Ympäristö

Laatulupaus

Turvallisuus - Kameravalvonta

Turvallisuus on joukkoliikenteessä tärkeää. Kuljettajilla on usein riittävät valtuudet toimia ongelmatilanteissa, mutta linjaliikennekalustossa matkustajaturvallisuutta tehostetaan kameravalvonnalla.

REKISTERISELOSTE

Pyydä tarjous 
Tilausajosta

Pyydä tarjous 
Tilausajosta