Åbergin Linja Oy / Bustravel Oy

Åbergin
Linja Oy /
Bustravel Oy

TYÖPAIKAT

TYÖPAIKAT

Tilausajokysynnän kasvaessa ja linjaliikenteemme lisääntyessä kaipaamme lisää linja-autoalan osaajia joukkoomme. Työtä on tarjolla, niin vakituisiin kuin osa-aikaisiinkin työsuhteisiin. Yhdessä TTS:n kanssa voimme myös etsiä sinulle sopivan koulutusvaihtoehdon uuteen ammattiin.

Työvuorosuunnittelussa pyrimme huomioimaan toiveet ja esim. pelkkien arkivuorojen ajaminen on mahdollista. Meille on tärkeää, että vuorotyöstä huolimatta jokaisella on mahdollisuus harrastaa ja viettää omaa aikaa.

Työpaikkoja on tarjolla useita. Aloitus on mahdollista touko-elokuun välisenä aikana.

Åbergin Linja on perheyritys, jolle henkilökunta on tärkein asia. Uusimman henkilökuntakyselyn perusteella lähes 90% henkilökunnasta suosittelee Åbergin Linjaa työpaikkana paljon tai erittäin paljon.

Uudistuvan kaluston myötä syksyllä 2023 HSL:n linjaliikenteestämme ajetaan sähköbusseilla yli 75%. Toimipisteemme sijaitsevat Finnoossa ja Koskelossa. Liikennöintisopimuksemme ovat voimassa vuoteen 2030 saakka, työtä on siis tarjolla koko vuosikymmeneksi, ilman pelkoa kilpailutustappioista.

Åbergin Linjalla on myös oma koulutuskeskus, joten kauttamme on mahdollisuus suorittaa ammattipätevyyskoulutuksia.

Työpaikkoja keväällä 23

Kevään ja kesän retki- sekä matkailusesongin käynnistyessä tarvitsemme lisää osaavia linja-autonkuljettajia. Tilausajoliikenteessä on vaatimuksena hyvä suomen kielen taito ja Etelä-Suomen tuntemus.

 

Työtehtävät: Tilausajot ja HSL-liikenne (544, 583, 584)

Työaika: Vakituinen, oppisopimus, harjoittelu

TYÖPAIKKOJA SYKSYLLÄ 23

Linjaliikenteemme laajentuessa syksyllä Kivistön liityntäliikenteeseen haemme kuljettajia palvelemaan Pohjois-Espoon ja Pohjois-Vantaan matkustajia. Arvostamme ystävällistä asiakaspalvelua ja ammattitaitoista linja-auton hallintaa, paikoin hankalissakin olosuhteissa em. alueiden talvisilla teillä.

 

Työtehtävät: HSL-liikenne (mm. 583, 584, 434, 445) ja halutessasi tilausajoa

Työaika: Vakituinen, oppisopimus, harjoittelu. Osa-aika mahdollisuus.

Pyydä tarjous 
Tilausajosta

Pyydä tarjous 
Tilausajosta

Vieritä ylös